Марки

Касови апарати

DATECS

Фирма Датекс ООД е водещ производител и разработчик на електроника и софтуер. Компанията изнася 90% от продукцията си – касови апарати, принтери за тях и друга електроника, както и софтуерни продукти, за много страни по света – главно в Европа, също в САЩ и Япония.

DAISY

Daisy Tech е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване на магазини, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

ELTRADE

„Елтрейд“ ООД е българска компания, създадена през 1995 г. с предмет на дейност производство на електронни фискални и мобилни устройства. Повече от 25 години нашата компания е един от водещите доставчици на POS оборудване и фискални устройства в страната.

ZIT

„ЗИТ Интернешънал“ е създадена през 1967 г. като българско - японско съвместно дружество под наименованието „Завод за Изчислителна Техника“. Компанията е била едно от водещите предприятия за съвременна изчислителна техника и е първият български производител на компютри.

ISL

ISL ООД е производител на фискални и термо принтери, специализирана в проектиране и инженеринг, цялостна реализация на ресторантски и хотелски системи. Компанията е създадена през 1991г., с традиции на българския и международен пазар, притежаваща реноме на солиден партньор, произвеждащ надеждни продукти и услуги с високо качество на конкурентна цена.