ZIT

Касови апарати

ZIT 2007 BG

ZIT 2007 BG

Стационарен касов апарат с фискална памет, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вградени операторски и клиентски дисплеи, удобна клавиатура, вграден данъчен терминал ДТ и СИМ карта за осъществяване на дистанционна връзка със сървъра на НАП. Събразен с последните изисквания на Наредба H-18/ 13.12.2006г. Устройството разполага с Easy Load механизъм, спомагащ за бързото и лесно зареждане на хартиени ролки. Може да бъде свързан към компютър, електронна везна, баркод скенер и чекмедже за пари. По желание на клинета може да работи и на батерия. Компактните му размери и възможността да работи както от мрежово захранване, така и от акумулаторна батерия, го правят напълно подходящ за работа в обекти със средна и висока натовареност.

ZIT B20 MSBW

ZIT B20 MSBW

Новият мобилен касов апарат е съчетание от компактни размери, ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура и иновативни технологии. Позволява зареждане от всяко устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank и др. Моделът предлага бързо и лесно зареждане на хартията, голям операторски дисплей и клиентски дисплей с подсветка. Интерфейсите за комуникация са: microUSB, Bluetooth, Wi-Fi, GPRS. Изключително малките му размери и тегло го правят подходящ за работа в сферата на: открити пазари, мобилна търговия, цветарски магазини, фризьорски салони, куриери, малки заведения за бързо хранене и др. Касовият aпарат отговаря на последните изисквания на наредба № 18 от 13.12.2006 г. (изм.и доп.ДВ бр.80 от 28.09.2018г вкл.) за регистриране и отчитане, чрез фискaлни устройства и продажбите в търговските обекти.

ZIT B30

ZIT B30

Новият мобилен касов апарат е съчетание от ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура и иновативни технологии. Позволява зареждане от всяко устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank и др. Моделът предлага бързо и лесно зареждане на хартията, голям операторски дисплей и клиентски дисплей с подсветка. Интерфейсите за комуникация са: micro USB, RS 232, Bluetooth, Wi-Fi, GPRS. Касовият апарат притежава 3xRS-232 порта за връзка с компютър, електронна везна и баркод скенер. Голямото разнообразите от интерфейси, както и възможността за работа в режим 'фискален принтер' на ZIT B30 го правят предпочитан модел касов апарат, както за търговски обекти използващи софтуер за управление на продажбите, така и за всички бързооборотни търговски обекти. Касовият aпарат отговаря на последните изисквания на наредба № 18 от 13.12.2006 г. (изм.и доп.ДВ бр.80 от 28.09.2018г вкл.) за регистриране и отчитане, чрез фискaлни устройства и продажбите в търговските обекти.